Graushaarden

Leenders: Bart Leenders, een begrip

Een houtvuurtje in de buitenlucht, daar geniet ik van. In de bossen of aan de rand van het water. Heerlijk! Ik besef regelmatig dat vuurtje stoken mijn vak is en dat maakt me erg gelukkig.

Onze kachels zijn in essentie vuurdragers, waarmee we het vuur naar de klant willen brengen.

OOG VOOR DETAIL
Als een product een lang leven heeft, dan moeten de details kloppen. Omdat we bouwen met de hand zit aandacht voor kwaliteit er ingebakken. We schaven net zo lang tot alle details in dienst staan van het vuur.

ALLES VOOR HET VUUR
Vuur staat bij ons centraal. Elke haard heeft een eigen ontwerp en daarmee een uniek vuur. Een vuur dat je leert beheersen hoe vaker je stookt. Wij zorgen voor een haard die je lang en goed van het vuur laat genieten, de rest is aan jou.

DUURZAME PRODUCTIE
Duurzaamheid begint volgens ons met een investering. Zoals het bouwen van iets goeds dat lekker lang meegaat. We gaan bewust te werk. Zo draait onze productie al 3 jaar op zonne-energie.

LOKALE SAMENWERKING
Onze fabriek staat in het Brabantse Oirschot. Daar worden onze haarden ontworpen, ontwikkeld en uiteindelijk geassembleerd.

We laten de onderdelen zo veel mogelijk regionaal maken. Heel bewust omdat het voor ons belangrijk is dat leveranciers dichtbij de fabriek gevestigd zijn. Dit helpt de natuur te ontzien, tijd te besparen en we versterken zo de economie van de mooie regio rondom Oirschot.